Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk EXAM ONLINE PENOLONG JURUTERA JA29 Sesi 3 NOVEMBER 2021 ini?

Usah risau. Anda berada di tempat yang betul. Ini rujukan untuk bantu persediaan exam anda!

JUALAN DITUTUP PADA 11.59PM 31 OKTOBER 2021

    04

    Hari

    20

    Jam

    56

    Minit

    01

    Saat

Bagaimana Rujukan Ini Bantu anda exam NOVEMBER 2021 ini?

Rujukan ini disusun untuk bantu anda jawab exam tahun ini!

Jimat masa anda!

Menjimatkan masa anda! Kami bantu anda dengan penyediaan Nota-Nota ringkas untuk persediaan pantas anda terutamanya nota berkaitan Matematik! Anda bakal jimat 72 JAM!

Tahu bagaimana soalan ditanya!

Bagaimana soalan ditanya! Kami bantu anda untuk buang gugup + 'blur' peperiksaan online nanti. Contoh-contoh soalan dibina untuk memberikan gambaran jelas kepada anda bagaimana soalan ditanya.

Huraian format terkini

Jelas format 2021! Jika anda menggunakan rujukan 2014 - 2020, anda akan mengalami kerugian besar. Format telah diubah! Kami bantu anda faham format terkini!

Apa yang ada dalam Rujukan ini?

Biar anda bersedia sebelum exam. Jadi tidak 'BLURR' ketika exam nanti :)

    Nota Ringkas!

    Nota ringkas ni untuk persediaan pantas anda sebelum exam. Ianya akan menjimatkan masa dan menjadikan persediaan bacaan anda lebih tersusun dan terarah. Tujuannya supaya anda tak sesat jalan!

    Contoh Soalan!

    Contoh soalan untuk semua seksyen bagi memudahkan anda faham skop penilaian. Kami pilih soalan yang skopnya pernah ditanya dalam sesi peperiksaan yang lalu. Jadi anda lebih faham dan tahu apa sebenarnya yang ditanya!

    Jawapan & Huraian

    Setiap soalan disertakan dengan jawapan dan huraian jawapan. Jadi anda lebih faham bagaimana jawapan diberikan dan dapat belajar dengan lebih jelas setiap soalan yang ditanya!

Pakej rujukan ini khusus untuk peperiksaan JURUTERA JA29 sesi NOVEMBER 2021

Ianya bukan soalan bocor atau soalan ramalan. Ianya lebih daripada itu. Soalan bocor ke ramalan tu bukan tahap orang yang nak bekerja di sektor awam. Lebih-lebih lagi untuk jawatan PENOLONG JURUTERA JA29 ini.


Tinggalkan mereka yang masih ada mentaliti ini. Kita nak masuk zaman pekerjaan. Kalau minda tu masih ada di kepala anda, ertinya anda masih belum cukup layak untuk masuk ke zaman kerjaya kerajaan tahun 2021 ini.


Apa yang anda perlukan adalah nota dan contoh yang betul untuk melakukan persediaan. Kita nak bersaing dengan ribuan calon yang lain.


Biar mereka semua tu cari soalan ramalan/bocor (ada ke?) Tapi anda fokus kepada persediaan untuk jawat jawatan PENOLONG JURUTERA JA29 ini.


Tim Infokerjaya susun nota dan rujukan yang akan bantu anda tahun ini. Rujukan ini telah berjaya bantu calon-calon sejak tahun 2009 hingga sesi exam PALING LATEST pada SEPTEMBER lalu

DOWNLOAD PREVIEW COPY PERCUMA!

Klik button di bawah untuk kami hantarkan naskhah ini ke email anda sekarang!

Siapa Kami Untuk Bantu Anda?


Tim Infokerjaya dah bantu calon exam kerajaan lebih 10 tahun! (Sejak 2008/09). Kami nak bantu anda semaksimum mungkin. Ini adalah rujukan untuk persediaan peperiksaan anda sesi tapisan NOVEMBER 2021 ini

Untuk rekod, lebih 85,000 calon mendapat manfaat daripada perkongsian Tim Infokerjaya sejak tahun 2008/09 ini. Ramai dah berjaya jawat jawatan kerja kerajaan yang diidamkan melalui perkongsian Tim Infokerjaya. Tahun ini tahun anda pula!

Antara mereka yang BERJAYA sebelum ini

Calon yang dipanggil sebenarnya boleh berjaya. Tapi perlukan bantuan yang tepat sebagai motivasi untuk berjaya. Tengok macam mana calon-calon sebelum ni hadapi exam lepas beli rujukan Tim Infokerjaya;

Rujukan Tepat EXAM PENOLONG JURUTERA JA29 sesi NOVEMBER 2021 Anda!

Rujukan ini BUKAN BUKU tetapi adalah eBOOK versi download (pdf file). Anda akan dapat akses ke laman download selepas bayaran disahkan

BELI SEKARANG!

Bayaran boleh dilakukan melalui Perbankan Online (Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam, BSN, RHB dan lain-lain) dan Kad Kredit.

BELI SEKARANG!

Sekiranya belum dapat akses selepas 24 jam (paling lewat) anda boleh terus email kami di [email protected] untuk bantuan dan semakan segera.

2021 Infokerjaya PLT. All Rights Reserved.